Leffakerho

Leffakerho pyörii tiistaisin klo 17.00 Aurinkovuoren koululla Nuokun tiloissa. Leffakerho on koko perheelle avoin. Asikkalan 4H-yhdistyksen jäsenille Leffakerho on ilmainen, muille 2,5€/elokuva. Kannattaa siis liittyä jäseneksi ja hyödyntää perhejäsenyys vaikka joka viikko. Liittymislomakkeita voit kysyä leffakerhon vetäjältä ovella.


Elokuvat pyritään valitsemaan eri ikäryhmiä huomioon ottaen. Elokuvien ikärajat ilmoitetaan tällä sivulla. Toiveita saa esittää ja niitä toivotaan. Leffatoiveet osoitteeseen asikkala@4h.fi .

Leffakerhoon ei tarvitse erikseen ilmoittautua vaan paikalle voi saapua yksin, kaksin tai vaikka koko kaveriporukan tai suvun kanssa. Paikkoja kuitenkin rajoitettu määrä. Elokuvakerhossa pätee samat säännöt kuin normaalissa elokuvateatterissa ja Leffakerhon vetäjällä on oikeus poistaa häiriköt tilasta. Otathan mukaan esim. henkilökortin jolla voit tarvittaessa todistaa ikäsi. Ovet avataan n. klo 16.55 ja elokuvan ajan ovet ovat lukossa. Joten saavuthan paikalle muutamaa minuuttia ennen leffan alkua.

Leffakerho on suunniteltu tukemaan perheiden yhdessäoloa. Toivommekin, että alle 7-vuotiaat tulevat elokuvakerhoon vanhemman kanssa.

 

Asikkalan 4H yhdistyksen suositut leffaillan Aurinkovuoren nuokulla alkavat taas 1.9. Mukana jälleen myös yleisön suosikki. Alla leffalista. Tervetuloa katsomaan yhdessä koko perhe.Leffakerho kestää aina leffan keston ajan. Ja alkaa aina klo 17 tiistaisin. Alle 7-vuotiaat kerhoon vanhemman kanssa.

Asikkalan 4H-yhdistyksen jäsenille ilmainen, muille 2,5€/kerta tai 35€/lukukausi

 

Ohjelmisto syksyllä 2018

25.9. Kanelia kainaloon Tatu ja Patu! (S)

 

* Ohjelmistomuutokset ovat mahdollisia ja niistä pyritään aina ilmoittamaan etukäteen nettisivuilla tai facebookissa. 

Leffakerhon vetäjällä on jaossa 4H-TOP-tehtäviä elokuviin ja mediaan (sekä yhteisen hyvinvoinnin parantamiseen) liittyen ja niitä voi ottaa mukaan ovelta. Näin pääset oppimaan lisää aiheesta ja syvennät näkemyksiäsi median maailmasta.