Kerhokuvaukset

 

Heppakerho Kurhilassa 6-12- vuotiaille

Tämä heppakerho sopii hyvin heppaharrastusta aloitteleville. Kerhoa ei vuonna 2016-2017 järjestetä hevostallilla. Kerhossa käydään läpi asioita hevosten hoidosta aina ratsastamiseen asti. Mukana myös askarelua ja leikkejä. Sopii allergisille. Kerho kestää tunnista puoleentoista ja ohjaajia on pääsääntöisesti kaksi.

 

Heppakerho (Pyyrylä) 6-12 -vuotiaille

Pyyrylän heppakerhossa tutustutaan hevosharrastukseen. Kerhossa voidaan tehdä myös tehdään omat keppihevoset sekä käydään läpi keppariharrastukseen liittyviä välineitä. Kerhossa myös askarrelaan ja leikitään sekä tehdään teeman mukaisia toimintoja.Kerho kestää tunnin ja ohjaajia on pääsääntöisesti kaksi.

Temppuilu-parkour

Parkour-kerho on aloittelijoiden harrastukseen tutustumista. Kerhossa opetellaan kehon hallintaa ja puretaan energiaa. Kerhoa vetää kaksi ohjaajaa teemojen mukaisesti.

Leffakerho

Leffakerho järjestetään tiistaisin Vääksyn nuokun tiloissa Aurinkovuoren koululla. Leffakerhoon ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Kerhossa katsotaan elokuva listan mukaan ja kerho on avoin koko perheelle. Asikkalan 4H-yhdistyksen jäsenille kerho on ilmainen, muille 2,5€/kerta. Jäseneksi liittymisestä löydät lisää tietoa täältä.

 

Eläinkerho

Eläinkerhossa  tutustutaan eri eläimiin ja niiden hoitoon. Ohjaajana toimii pieneläinhoitajaopiskelija(t). Kerho kokoontuu Koulutuskeskus Salpauksen tiloissa Asikkalan kirkonkylällä. Kerho kestää tunnin ja ohjaajia on pääsääntöisesti kaksi. 

 

Puuhakerho

Puuhakerhossa vaihtuu aiheet kerholaisten mielenkiinnon ja ajankohtaisten aiheiden mukaisesti. Puuhakerhossa on yksi vetäjä ja se kokoontuu Anianpellon koululla, ip-tiloissa. 

 

Kalkkisten kokkikerho

Kalkkisten koululla kokoontuva kokkikerho tarjoaa kerholaisille välipalatietoutta ja itse tekemisen iloa. Kerhossa kokkaillaan ja leivotaan sekä tutustutaan erilaisiin raaka-aineisiin. 

 

Luonnontieteiden kerho

Anianpellon koululla kokoontuvaa luonnontieteiden kerhoa vetää ympäristöalan opiskelija. Kerhon aiheet ovat valittu niin, että ne herättävät lasten kiinnostusta luontoon ja ympäristöön, ei niin perinteisellä näkökulmalla. 

4H-kerho, eläimet

4H-kerhossa askarrellaan, liikutaan, leikitään ja tutustutaan luontoon eläinteeman mukaisesti. Vaihtuvan aiheen ympärille rakentuvat kerhokerrat kestävät tunnin ja ohjaajia on pääsääntöisesti kaksi. Kurhilan 4H-kerhon ohjelma löytyy täältä ja Vääksyn 4H-kerhon ohjelma täältä.